• FR
  • NL
  • NL
Nieuws
Visual Technology Solutions op Sign2Com

PaperlinX Visual Technology Solutions is ook dit jaar aanwezig op Sign2com die plaast vindt in Kortrijk (BE) van 28 t.e.m. 30 september 2014. Daar waar bij de vorige editie nog onder de naam BührmannUbbens Sign & Display aanwezig waren, wordt nu op een oppervlakte van 144m² de naam PaperlinX krachtig in de markt gebracht.

Lees meer...
 
PaperlinX BE in Grafisch Nieuws

In februari verscheen een uitgebreid artikel in Grafisch Nieuws over de nieuwe organisatiestructuur die PaperlinX in 2013 geïmplenteerd heefd. Het artikel heeft vooral oog voor het verbeteringstraject die ingezet werd door PaperlinX in Europa en meer bepaald in België.

Lees meer...
 
Distrilog Group

 

PERSBERICHT

BührmannUbbens België besteedt haar logistieke en distributie activiteiten uit aan Distrilog Group.

28 werknemers maken mee de overstap.

Lees meer...
 
Online enquete: Onderzoek naar de trends in Print Produktie Workflow Software

Paperlinx onderzoekt de mogelijkheden om in de toekomst eventueel in Nederland software te gaan verkopen. Denk hierbij aan de software voor color management, workflow management, web-to-print e.d. 


Afgelopen vrijdag is er naar aanleiding van dit onderzoek een on-line enquete verstuurd in Nederland naar de klanten van BührmannUbbens en Proost en Brandt Commercial Print en BührmannUbbens Sign en Display. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Pira International en duurt circa 15 minuten. Als dank voor de deelname ontvangt men een gratis eBook (electronisch boek) en dingt men tevens mee naar een gratis iPad2. 

Lees meer...
 
Doe de ELP Check™

ELP_ELP_LOGO_RGBBesparen op verpakkingskosten. Dat kan met de ELP Check™. In vakblad Logistiek het verhaal.

Lees meer...
 


© PaperlinX 2013
';